Balea Soft & Clear krémes bőrradír

by - február 05, 2015
Ezt a Balea bőrradírt már jó ideje kinéztem, ugyanis elég ígéretesnek hangzott és most egy kicsit speciálisabbra is vágytam, reménykedve, hátha megoldást nyújt az időnként kezelhetetlen arcbőrömre.

A csomagolásban semmi különleges nincs, tipikusan 'tinik problémás arcbőrére való' külsővel rendelkezik. A krémes arcradír egy jó erős, de a puha fajta műanyag tubusban kapott helyet. A kupakon való tárolás praktikus a használat szempontjából, ugyanis így könnyű kinyomni a viszonylag szűk nyíláson a sűrű lemosót. Ugyanis az állaga valóban nagyon krémes, ami tele van apró radírozó szemcsékkel és nagyobb, de nem a fizikai hámlasztásra való gyöngyökkel (használat közben feloldódnak). Én mogyorónyi mennyiséget szoktam felvinni a nedves arcbőrre és finom körkörös mozdulatokkal masszírozom egy ideig, majd bő vízzel lemosom. Az illata nem túl erőteljes, csupán a használatkor érződik egy enyhe gyógynövényes-gyógyszeres illat.

'Az antibakteriális hatású Balea SOFT & CLEAR 2in1 krémes bőradír hatékony összetevőivel azonnali segítséget nyújt a problémás fiatal arcbőr számára. Mélyen tisztítja a pórusokat és eltávolítja az elhalt hámsejteket. A mikro-részecskék megnyitják az eldugult pórusokat, a koncentrált hatóanyagok felveszik a harcot a pattanások és mitesszerek ellen, valamint segítik megelőzni ezek kialakulását.'

Szalicilsavval és cinkkel, problémás bőrre

Az ajánlott napi használat ellenére én körülbelül heti két-háromszor veszem igénybe, különben már érződik a szárító hatása, ami kiemeli az amúgy is szárazabb területeket. Nem mindennapos használatakor viszont ez nem okoz gondot. A radírozó szemcséi egyébként tényleg nagyon aprók, az elhalt hámréteget így finoman, de hatásosan távolítja el. Sajnos az a véleményem, hogy a miteszerekkel mondhatni semmit nem csinál. A pattanásoknak gondolom azért jót tesz a gyulladáscsökkentő szalicilsav és cink is, de ebből a szempontból sem érzek jelentős változást - talán kicsit lehúzza a gyulladást, de nem jelentősen. A vállamon időnként megjelennek kisebb-nagyobb pattanások, azokkal viszont majdhogynem teljesen elbánik. Valamint úgy vettem észre, visszaszorult a számuk és ha meg is jelennek, sokkal hamarabb tűnnek el. Ráadásul ezen a területen még a túlszárítás veszélye sem fenyeget, így bátran merem használni.

Összességében azt kell, hogy mondjam, mint arcradír teljesen elégedett vagyok a termékkel, csupán sajnálom, hogy a plusz feladatát nem látja el az arcomon. Annak viszont kimondottan örülök, hogy a vállamra ennyire jótékony hatással van, ugyanis a nagy kiszerelés (150 ml) e miatt nem tántorított el, hogy oda is használni tudom majd. Teljes áron 899ft-ért juthatunk hozzá, ami a kiadós mennyiség miatt abszolút baráti.

Ti milyen arcradírt használtok jelenleg?

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. Régebben vettem ilyet, de nem vált be, konkrétan nem csinált semmit. Arcra nem is használnám többet. Már nem radírozok, heti egyszer AHA-savazok. Ha elmulasztom, akkor nem szívódnak be a krémek rendesen.

    VálaszTörlés
  2. Kb fél éve próbáltam ki -nem hiszem, hogy azóta sokat változott-, én akkor nagyon csúnyán kipattogtam tőle. ><
    Most csak sima habzó arclemosót használok, szintén Baleát, ezt nagyon szereti a bőröm. :)

    VálaszTörlés
  3. En is ezt hasznalom. A mitesszereimmel nekem sem kezd sok mindent, es a pattanasaimra se neveznem csodaszernek, viszont valamit segit, es a radirozasaval meg vagyok elegedve :)

    VálaszTörlés
  4. Én arcradírnak az Avon clears skin radírját használom jó pár éve. De mindennapos használatra is radírozós arclemosóm van, Nivea all in 1. Eddig ez vált be a legjobban, használtam a Balea 3 in 1-ját és a Himalaya Herbals daily face washt is, de ennél most azt érzem, mintha kicsit javult volna a bőröm állapota. Ezt még nem próbáltam, de egyszer lehet ki fogom. :)

    VálaszTörlés