10 Week Beauty Challenge #2 Nine likes

by - február 22, 2015

1. MUA szemöldökpaletta — Ami megváltoztatta a szemöldökformázási szokásomat. Pontosabban kialakította és egyszerűen imádom, hogy ilyen sokat jelent a használata.

2. Puma sync woman parfüm — Télen inkább az erőteljesebb illatokat kedvelem, így az utóbbi időben háttérbe szorult, de már alig várom a melegebb tavaszi napokat. Nagyon magaménak éreztem ezt az édeskés, gyümölcsös parfümöt.

3. Finom illatú tusfürdők — Nagyon szeretek zuhanyozni, mert ha kell, egy hosszú nap után kellően ellazít, a nehezen induló reggeleken pedig felfrissít. Amihez viszont elengedhetetlen egy kellemes illatú tusfürdő, ami még élvezetesebbé teszi. Főleg Balea és Baba párti vagyok, utóbbit ősszel-télen preferálom a krémessége miatt.

4. Alverde testvaj — Főleg a makadámdiós változat, de az nagyon. A textúráját kimondottan kedvelem, de a hidratáló hatása miatt szerettem meg igazán. Az illata pedig már csak hab a tortán.

5. MUA szemhéjpúder paletta — Ez a színes, Glamour days nevet viselő paletta, amit a legritkábban használok. Ennek ellenére imádom a színeit!

6. Krém finisű körömlakkok — Szeretem a homoklakkokat és a glitteres csodákat, de a szívem csücske akkor is a krém finisű lakkoké, pláne ha extra fényesek. Sokkal jobban megmozgatják a fantáziámat, mint az extrémebb lakkok.

7. Táskák és cipők — Ez a két kiegészítő, amiből mindig gond nélkül tudnék újat venni és hajlandó is vagyok nagyobb összeget rájuk áldozni (természetesen egy bizonyos határon belül). Mindenesetre gond nélkül tudnám halmozni őket, holott általánosságban nem ez a jellemző rám. De mindig van egy cipő vagy táska amibe szerelmes leszek és egyszerűen kell!

8. Labello ajakvaj — Az új 'felfedezettem'. Már lassan fél éve pihen a fiókomban és várja sorát ez a Labello. Szóval nemrég került kibontásra, de szerelem volt első használatra.

9. Pihe-puha sminkecsetek — Az eBay-ről rendelt 'Eco Tools' sminkecseteimmel a mai napig abszolút meg vagyok elégedve, imádom használni őket. Jól teljesítenek, ráadásul extra puhák, így élvezet őket használni. Az aktuális állásom viszont, hogy beszerzek egy eredeti Eco Tools ecsetkészletet is.

You May Also Like

8 megjegyzés

  1. A cipők és a táskák nekem is mániáim, de szerencsére megfontoltan vásárlok.Egy-egy darabot először csak nézegetek, napokig gondolkodom rajta, majd ha úgy érzem mindenképp kell, megveszem :) Legutóbb így került hozzám egy barna David Jones táska, imádom és igazán jó vétel volt ^^ A krém finisű lakkokat én is nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére én sem esek abba a hibába, hogy azonnal megveszek mindent, ami megtetszik. Pláne, ha nincs is rá szükségem - igen megfontolt vásárlónak tartom magam :)

      Törlés
  2. Táskákat képes vagyok észnélkül venni, ha megtetszik nem is gondolkozom rajta rögtön megveszem :D Imádom ezeket a Labello ajakvajakat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én azért ebbe a hibába nem esek - pontosabban nem lenne hiba, mert jó pár igen szép darabról kellett sajnos lemondanom, mondván nincs egy újabb táskára szükségem, fontosabb dolgok is szerepelnek a listámon.

      Törlés
  3. A Labello ajakvaját én is szeretném kipróbálni majd, az a MUA paletta meg nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyedül azt sajnálom, hogy ilyen hosszú ideig várt a kipróbálásra, de bőven volt mit elhasználom ajakápolók közül. Most viszont itthonra is 'betört' ez az ajakvaj mánia, érdemes lehet kipróbálni :)

      Törlés
  4. Szerintem cipőből és táskából sosincs elég egy nőnek. :D Rengeteg színes táska és balerina pihen a szekrényemben, de még mindig tudnék újabbakat venni. :D
    A krém finishú lakkoknál pedig nincs jobb. :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy nem vagyok ezekkel egyedül :D

      Törlés