Liebster Award - Díjat kaptam #6

by - szeptember 06, 2014
Anno egyszerre sok blogon végigfutott ez a díjzápor, ami akkor hozzám is elért, de nemrégiben Karolina még meglepett ezzel a díjjal, így ismét bejegyzés készült a kérdésekre adott válaszokból, hogy egy kicsit más szemszögből is megismerjetek :) Borongós szombat délutánra éppen megfelelő is ez a könnyed kis poszt.



1.) Tedd ki a képet!

2.) Írj 11 dolgot magadról!
Már régebben írtam magamról 11 dolgot, ezt most nem ismételném meg, ebben a bejegyzésben elolvashatjátok.

3.) 11 kérdés megválaszolása:
  1. Milyen a kapcsolatod a szelektív hulladékgyűjtéssel? Ha tehetem, külön gyűjtöm őket és az erre kialakított gyűjtőbe viszem.
  2. Milyen másik keresztnevet választanál magadnak? Ezen még sosem gondolkoztam és nem is tudom, milyen név illene hozzám. Habár kiskoromban mindig Viktória akartam lenni, mert az a lánynév tetszett a legjobban.
  3. Milyen szuperképességet szeretnél? A legutóbb erre azt válaszoltam, hogy legszívesebben repülni szeretnék. Csodás érzés lehet!
  4. Ha egyetlen embernek a gondolataiban képes lennél olvasni, ki lenne az? Kapásból rávágnám, hogy pároméban, de azt hiszem, erre egyáltalán nincs szükség :)
  5. Melyik a kedvenc színed? Mostanában a rózsaszín különböző árnyalataihoz vonzódom leginkább.
  6. Mi lenne az a munka/állás, amit csinálnál, ha minden feltétel adott volna hozzá? (pl. agysebész :) Régen mindig orvos/patológus akartam lenni, az utóbbi időben pedig a helyszínelős-laboros dolgok vonzanak nagyon.
  7. Minek keresztelnéd el az általad létrehozott körömlakk-márkát? Szakmai titok ;) Egyébként ehhez rengeteg idő kell nekem, hogy elég kreatív, találó nevet gondoljak ki valaminek. Pláne, ha ilyen fontos dologról van szó.
  8. Ha megnyernéd a lottófőnyereményt, mire költenéd? Vegyesen, sok mindenre.
  9. Mi az a 3 dolog, amit magaddal vinnél egy lakatlan szigetre? Fogalmam sincs, hirtelenjében nem is tudom, mire lehetne szükségem. Naptejre biztos.
  10. Melyik országokba szeretnél eljutni? Rengeteg helyre el szeretnék még jutni a világon, nincs olyan kontinens, ahova ne mennék szívesen. Például mindenképp szeretném látni egyszer a sarki fényt, és Japánt a cseresznyefák virágzásakor.

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Köszönöm, hogy kitöltötted, aranyosak a válaszaid főleg a naptej meg a körömlakk név :P szakmai titok, hhh, cseles! :P

    VálaszTörlés