Elhasználtam, elfogytak #14

by - szeptember 02, 2014
Több mint két éve kezdtem neki ennek a sorozatnak és ennyi idő alatt még nem volt ilyen, de júliusban annyira el voltam havazva, hogy az amúgy rendszeresen, két havonta megjelenő 'elfogytak' bejegyzést kénytelen voltam egy hónappal eltolni. Nem gyűlt össze túl sok minden augusztusban, így a mennyiségen nem dob nagyot az a plusz egy hónap, de ez most így alakult.


Balea Napozás utáni tusfürdő (teszt)
A kókuszos naptej jellegű illata miatt nagyon szerettem ezt a tusfürdőt (persze még akad belőle itthon), ami számomra egy az egyben megtestesíti a nyárat. Kicsit zselésebb állagú, mint a többi Balea tusfürdő, így nem is fogyott olyan gyorsan. Ráadásul zuhanyzás után ennek az illatát még szoktam a bőrömön érezni - bár még mindig nem bánnám, ha lenne belőle testápoló változat!

Doliva Skin in Balance Testápoló balzsam (teszt)
Állagából adódóan egy viszonylag nehéz krémről van szó, ennek ellenére viszont egész hamar beszívódik. Igazán 'tartalmas' krémnek mondanám, ami nagyon jól hidratálja és táplálja a száraz bőrt.

Oriflame Pure Nature Arctisztító (teszt)
Teljesen korrektnek tartom ezt az arclemosót, megfelelően tisztít és jól habzik. Rendszeres használat mellett sem szárított ki, a sminkkel is jól elbánt. A hatása nem kiemelkedő, de semmi rosszat nem tudnék rá mondani.

Alverde Clear Iszapos Arclemosó Tonik
Az örök kedvenc. Már nem is tudom pontosan, hanyadik flakonnal fogyasztottam el és természetesen már rég beszereztem az utánpótlást. Imádom, hogy nem szárít és kíméletes a bőrhöz.


Avon Super Enchant Szempillaspirál (teszt)
Nagyon szerettem, mert könnyen kezelhető volt, nem ragasztotta össze a szempillákat, remekül működött és a keféjével is abszolút elégedett voltam. Szóval szép hatást lehetett vele elérni és kimondottan tartós volt.

Alverde Testvaj (karácsonyi limitált kiadás) Vanília-fahéj és Sült alma (teszt)
Az Alverde testvajakról még mindig csak áradozni tudok, ha pedig ilyen ínycsiklandozó illatokkal állnak elő, mint karácsonykor.. hát na, nem lehet nemet mondani rájuk. A hatásuk kiváló, szeretem ezt a kis tégelyes kiszerelést és az illatuk, hmmm!

Catrice Sold out for ever (240) körömlakk (teszt) | H&M Duo Nail Polish Back By Noon körömlakk (teszt) | Moyra 64 körömlakk (teszt) | Lora 57 körömlakk
A Moyra-n kívül mindegyik lakk nagyon hamar besűrűsödött, így egy ideje már kidobásra vannak ítélve. A H&M-es arany lakkot nagyon sajnálom, mert igazán szép árnyalat volt, de olyan csúnya zöld trutyivá vált, hogy menthetetlen. A neon Moyra pedig az első lakkom, amit (majdnem) teljesen el is használtam és hát persze már újra is vásároltam.


Ti használtok ezek közül valamit? Nektek mi fogyott el mostanában?

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Az Alverde tonikot én is imádom, nekem is az vált be a legjobban.:)

    VálaszTörlés
  2. Ezt az alverde tonikot lehet kipróbálom majd. :3 Jól hangzik. :)

    VálaszTörlés