Balea Színezett hidratáló krém

by - szeptember 18, 2014
Még tavaly tavasszal sikerült beszereznem ezt a színezett hidratálót, azóta (ha nem is rendszeresen, de) lelkesen használom. Ugyan sokáig vacilláltam, vajon megfelelő lesz e a színe és árnyalata az én arcbőrömhöz, mivel egy darab teszter sincs kirakva belőle, végül mégis beadtam a derekam és egy hihetetlen jó akció keretén belül jött velem haza. Egyébként a teljes ára is abszolút baráti, ha jól emlékszem, akkoriban 999ft-ért lehetett hozzájutni. Igazából azért választottam őt, mert egy olyan színezett hidratáló krémet szerettem volna, ami nem tartalmaz szilikont, sem parabént és az ára is az én pénztárcámhoz van szabva. Ráadásul még - bár ezt csak utólag realizáltam és értékeltem - fényvédővel is el van látva.


'Színezett hidratáló krém natúr árnyalatban, E-vitaminnal és UV-védelemmel, minden bőrtípusra. Kellemes, üde, friss és sugárzó bőrt eredményez. Fényvisszaverő pigmenteket tartalmaz, optikailag kompenzálja az egyenetlenségeket, a Hydro komplexum értékes nedvességgel tölti fel a bőrt, a speciális UV szűrő rendszer és az E-vitamin megakadályozza a bőr idő előtti öregedését.'

A DM polcain egy papírdobozban találjátok, ami egy kis ragasztóval még le is van ragasztva. Az 50ml krém egy igen masszív, csőrös végű tubusban kapott helyett, ami csavaros kupakkal, kattanásig záródik. A nyílása viszonylag kicsi, de nem nehéz a megfelelő mennyiséget kinyomni rajta. Viszonylag sok kell belőle, ugyanis elég sűrű, így ha egyszerre kis mennyiséget viszünk fel, nem terül könnyen. Sokkal könnyebb vele dolgozni, ha már eleve többet próbálunk meg elkenni az arcunkon, de még így is legyünk alaposak, hogy ne legyen foltos. Mivel nincs túl erős fedése (hiszen egy színezett hidratálóról van szó), szerintem igen természetes hatást kelt. A nagyobb bőrhibákat persze nem tünteti el, de szépen egységesíti az arcbőrt, ami nekem általában bőven elég. Az én kombinált arcbőrömmel remekül viselkedik, egyedül a homlokomon érzem, hogy átfényesedik a nap közepére, de nem mászik el az egész. Igazából időjárástól függ, ugyanis a nagy melegben egyértelműen sok és nehéznek érzem, de most ősszel újra megfelelő.


A képen azért karikáztam be a kezem, mert jobban látszik a különbség, ha csak egy kis részletre koncentrálunk. A különbség ugyan nem nagy, de az alsó képen jóval egységesebb a bőröm felszíne. A krém alap tónusa egyértelműen narancssárgás, nekem viszont ez tökéletesen bevált. A világos, fehér bőrűeknek semmiképp nem ajánlom, olyan közepes sötétségű ez az árnyalat. Hidratáló krémről lévén szó nem szárít, hidratáló hatását konkrétan még sem érzem, habár használata előtt külön krémre semmiképp sincs szükség. Az illatát semmihez sem tudnám hasonlítani, de számomra nagyon kellemes, ami felkenés után hamar elillan. Összességében teljes mértékben elégedett vagyok vele, ezért az árért egy kimondottan jó színezett hidratálót kapunk, ennek ellenére mégsem érzem úgy, hogy újra is venném - továbbra is keresem az igazit.

Ti színezett hidratáló vagy alapozó párti vagytok?

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. Nem rég még én is rendszeres használója voltam ennek a színezett hidratálónak, ám idővel észrevettem hogy komedóképző és csakis ő lehetett a felelős mivel használatának abbahagyásával elmúltak a problémák.
    Írtad, hogy te csak alaklmanként nyúlsz ehhez, így valószínűleg még nem vetted észre ezt a mellékhatását. Egyébként én is szerettem, emiatt tettem félre végül. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az utóbbi hetekben többször, viszonylag sűrűn került nálam is elő ez a színezett hidratáló és picit ki is pattanásosodtam, de nem mertem erre fogni, mert még nem egyértelmű. De ha tényleg ennyire komedogén, akkor valószínűleg ő lesz a hibás :/

      Törlés
  2. i wish you would write on english also so i can understand :) i love balea

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh so sorry, I don't know some people from other countries read my blog :)
      I really like this Balea product but it's a little heavy for my skin in warm weather (summer).

      Törlés