Glamour napok - zsákmányolás

by - április 16, 2014

Viszonylag hosszú listát írtam össze ezekre a kuponos napokra, legalább is a H&M-be már előre megterveztem, miket fogok venni és az F&F-be is teljesen konkrét tervvel indultam. Persze nem mondok újat azzal, hogy ezek közül nem sok mindent sikerült beszereznem, csupán egy cipőt és a zoknit tudtam kipipálni. A H&M-ben a kiszemelt kendőnek és alapozóecsetnek hűlt helye volt, ezt a kettőt sajnálom a legjobban, a fürdőruha kialakítása pedig hátul borzalmas volt, így szépen visszakerült a helyére. Persze így is hazajött még más is velem, de legalább a tavaszi kívánságlistámhoz tartottam magam és nem kezdtem el félőrült módjára felvásárolni a bolt készletét. A pólón egyébként rengeteget hezitáltam, elég nagy hype van körülötte, de mivel a helyszínen nekem is megtetszett, nem tudtam otthagyni (még ennyiért sem, holott én ujjatlan pólóért nem szoktam ennyit kiadni). A pulcsit először anyum próbálta, de nekem is megtetszett és végül hozzám került :) Nagyon laza szabású, imádom ezeket a fél vállon hordható felsőket.


H&M
Pulcsi 2990ft - 20% = 2392ft
Póló 2990ft - 20% = 2392ft
Cipő 3990ft - 20% = 3192ft
Zokni 1990ft - 20% = 1592ft

A H&M-es pulcsi után rájöttem, hogy én eredetileg egy erőteljesebb, színesebb pulcsit terveztem. Azonban nem hittem volna, hogy még mostanában beszerezhetem, ráadásul ilyen kedvező áron. Az F&F kínálatábl azonnal szemet szúrt ez a neonosabb árnyalatú rózsaszín felső és a mintázata is nagyon megtetszett. Háromnegyedes ujjú és hátul picit hosszított fazonú. Szerelem volt első látásra. Arról már nem is beszélve, hogy eleve is le volt akciózva, de itt még ezekre is felhasználható volt a kedvezményes kupon. A New Yorkerben már elég döntésképtelen voltam, így végül csak ez az egy fehér póló jött velem haza, aminek a hónaljkivágása mélyebb. Már ilyet is régóta szerettem volna.


F&F Pulcsi (eredeti ár 3990ft) 3190ft - 20% = 2552ft
New Yorker Póló 1990ft - 20% = 1592ft

A Müllerben sikerült mindent megvennem, amit felírtam és azon kívül semmi feleslegeset, azaz listán nem szereplő termék nem került a kosaramba (juhéj). Azért a család többi tagja szintén kihasználta az ide szóló kupont, szóval tusfürdő, vattakorong és más egyéb is megvásárlásra került. Az Auchan volt az utolsó célpont, ahol a Garnier arcápolókra vonatkozó 30%-os kupont szerettem volna felhasználni, de a micellás vízzel nem találkoztam, így ez most sajnos kimaradt. Persze azét itt is sikerült vennem egy akciós Nivea dezodort, mindössze 499ft-ért, amit még anno mini kiszerelésben volt alkalmam kipróbálni.


Müller
Wilkinson 5darabos eldobható borotva 695ft - 20% = 556ft
Terra Naturi testápoló olaj 895ft - 20% = 743ft
Essence körömreszelő 345ft - 20% = 276ft
Softstar papírzsebkendő 395ft - 20% = 316ft

Néhány dologért azért vérzik a szívem, de hihetetlen boldog vagyok, hogy ennyi mindent vásároltam kedvezőbb áron. A legjobb vételnek az F&F-es pulcsit tartom és hát mondanom sem kell, most ő a favorit :) Mint ahogy láthatjátok, én ilyenkor inkább a ruhákra helyezem a hangsúlyt, a dekorkozmetikai kuponok most nem is hoztak igazán lázba.

Nektek sikerült beszereznetek a kiszemelt darabokat?

You May Also Like

15 megjegyzés

  1. :D Szia F&F-es pulcsitesó. :D Szuper dolgokat szereztél be. :) Elég sok mindent sikerült beszereznem a listámról, ha van kedved, linkelem neked, felsorolni hosszú lenne. :D
    http://nicetiesinmylife.blogspot.hu/2014/04/glamour-napi-szerzemenyek-2014-tavasz.html

    VálaszTörlés
  2. Eiffel-tornyos póló tesók lettünk! :D

    VálaszTörlés
  3. A rózsaszín pulcsi nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  4. Most mondjam, hogy zokni-tesók lettünk? :D

    VálaszTörlés
  5. Jajj lányok (ruha tesók), most már nagyon nevetek :'D Még valaki? ;)

    VálaszTörlés
  6. Jó kis cuccokat vettél, az a pulcsi meg az Eiffel-tornyos felső tetszik legjobban :)

    VálaszTörlés
  7. Az Auchanban én is néztem a Garnier termékeket, volt is micellás víz, de elég cselesek voltak, mert volt kirakva egy másikfajta, Auchanos Garnier kuponfüzet (kis lap 6db kuponnal), ami csak a Glamour-napokon _kívül_ érvényes (előtte és utána, de amúgy egész hónapban), és azon pl 700Ft kedvezmény volt a micellás vízre, ami több, mint a Glamour-napos kedvezmény... Szóval azért érdemes kicsit utánaszámolni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jujj, komolyan? Én ezt a kupont nem is láttam, nem is hallottam róla! Az áruházban van kitéve, vagy merre találom? :) Akkor még lehet jobban is jártam, hogy nem kaptam ;)

      Törlés
    2. Az áruházban volt kitéve, az arckrémek környékén, kis szórólapszerűség.

      Törlés
    3. Köszönöm! Akkor lehet érdemes lenne kinéznem :)

      Törlés
  8. A listás dolog nálam is stimmel. :)) Amúgy meg szépek a felsők, hamarosan én is be kell néhányat szerezzek. :)

    VálaszTörlés
  9. New Yorkeres póló-tesók lettünk, én is megvettem, plusz 2 bandeu topot is hozzá :)
    ha gondolod, nézd meg az én bejegyzésem is: http://coffeeismydrug.blogspot.hu/2014/04/glamour-napok-szerzemenyei-2014-aprilis.html

    VálaszTörlés