Gardrób mustra

by - április 02, 2014
Nem olyan régen megkeresett a Csirkenők a Nőkért nevezetű blog írója, Marcsi, aki egy nagyszerű játékra invitált. Később Korinna, majd Timi is megjelölt a bejegyzésében, hogy válaszoljak a kérdésekre. Mindhármójuknak nagyon szépen köszönöm, néha ugyan akadt gondom, de élvezettel álltam neki a ruhák válogatásának :)


A feladat lényegében öt igen határozott pontból áll:
  1. A kérdéseket a megadott png formában kell beilleszteni a bejegyzésbe a szokásos módon Kép beszúrása funkcióval.
  2. Válaszolj a kérdésekre szöveg és fénykép formájában.
  3. A bejegyzés aljára linkeld be azokat, akiknek kíváncsi vagy a ruháira.
  4. E-mailben értesítsd a kiválasztott személyeket, és küldd el nekik a kérdések képeit (png formátumban vannak, egyszerűen csak csatold, ahogy a fényképeket kell) a feladat leírással és a Gardrób Mustra logóval együtt.
  5. A bejegyzésnek így kell kinéznie a gyakorlatban: GM logó, feladat leírás, kérdés-kép, alatta szöveg, majd kép a ruhákról.

Elég csúnya állapotban van már és hát tényleg nem szép egy ilyen cipővel indítani a képek áradatát, de ha a legrégebbi és agyonhordott ruhadarabomat kell bemutatni, egyből ő jut eszembe. Lassan 7 éve, hogy megvettem ezt a bőr Converse cipőt (már akkor is nagyon akcióvadász lehettem, ugyanis kizárólag a kedvezményes ára miatt jött velem haza egy csajos nyaraláson). Már jócskán megkopott, egyszer meg is volt csináltatva, de megint megadta magát és egy ideje csak a szekrényben tengődik. Néha (nagyon néha, például kirándulásokon) még felveszem, de megválni még képtelen lennék tőle.



Legutoljára a márciusi haul bejegyzésben már említett pólót és blézert vásároltam. Igazából kabát után nézelődtem (holott már volt egy kiszemeltem, de most nem akartam sokat költeni), végül ez a két ruhadarab lett belőle. Mindkettőnek nagyon örülök, főleg a fekete blézernek, mert imádom a szabását, hihetetlenül csinos és ugyebár alapdarab.



Kicsit már ő is kopottas, bár szerencsére csak a csipkerésznél a gumi kezd kibolyhosodni belőle (főleg az elö található masnin), ami egy ollóval talán könnyen orvosolható is. Ő az első igazi kék ruhadarabom, és talán egy türkizkék sálon kívül nem is akad másik kék ruhám. Ez viszont anno (pont két éve) szerelem volt első látásra és azóta is hasonló árnyalatút keresek.



Az idei téli leárazásokon jóformán semmit nem szereztem be, de épp pizsama nézőben voltam, amikor megláttam ezt a hatalmas, mintás férfi F&F pólót hihetetlen kedvező áron. Egyből tudtam, hogy ő márpedig az én új alvós pólóm lesz! Kellően hosszú, kényelmes, puha és még jól is néz ki - nem is kell ennél több.



Először is az én kedves párom elsütötte azt a közhelyes poént, hogy azt szereti, ha semmi nincs rajtam.. mondhatom, nagyon egyedi válasz. Persze utána sokáig gondolkozott és még így is csak annyit tudott mondani (látatlanban, szekrény tartalom megtekintése nélkül), hogy az olyan felsőt szereti rajtam, amiből féloldalasan kint van a vállam. Ilyenből pedig egész sok van.. pasik.. :D végül erre a New Yorker pólóra bökött rá, ami ugyan nem túl nőies, de én is imádom a lenge fazonja és mintája miatt.



Ajándékba utoljára ezt a teljesen egyszerű, világos skinny farmert kaptam. Ugyan nem volt meglepetés, de legalább 10 éve nem kapok meglepetésként ruhát (kivétel ez alól a zokni), hiszen nem csak az ízlésemet nehéz olykor eltalálni, de a méret sem mindegy. Így inkább, ha ajándékról is van szó, együtt vagy saját magam veszem meg.



Van pár ruhadarabom, amit kimondottan nem kedvelek, ezért egyre ritkábban hordom őket, de már nem nagyon van olyan, amit utálok - ezektől rég megváltam: régebben kidobáltam, legutóbb pedig a H&M kezdeményezésére juttattam el egy szatyornyival. Lehetőleg nektek se legyen olyan ruhátok, amit nem szerettek, mert csak fogja a helyet a szekrényben ;)

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. Nekem is van ugyanilyen New yorkeres pólóm, egyszerűen imádom :3 egy számmal nagyobbat vettem,hogy még bővebb legyen :D

    VálaszTörlés
  2. Jaj az alvós póló nagyon tetszik :) örülök,hogy Te is megírtad ezt a bejegyzést :)

    VálaszTörlés
  3. Jajj én is adós vagyok még ezzel a bejegyzéssel :$ De jó az az alvós póló :)

    VálaszTörlés
  4. Az a kék felső annyira kis cuki :)

    VálaszTörlés