Essence Glossy ajakbalzsam - Cherry brownie

by - április 21, 2014
Már nem annyira újdonság, hiszen azóta egy szortimentfrissítést is megélt az essence, de ősszel újként kerültek be ezek az édesebbnél édesebb, ínycsiklandozó illatokban elérhető mini szájfények. Hihetetlen kedvező áruk miatt tudtam, hogy legalább egyre le fogok csapni és a külföldi bloggerek tesztjei alapján (majd élőben szemügyre véve is) ez a cherry brownie-s 'ízesítésű' fogott meg a leginkább a színe alapján.


01 strawberry cheescake, 03 cherry brownie, 04 mint drop, 05 mango icecream, 06 berry cupcake

A kiszerelés nagyon aranyos, zsebbe való darab, már-már kislányos jellegű, de szerintem inkább aranyos, mint gagyi. A csőrös kialakítás viszont nem a kedvencem, néha nehéz eltalálni a megfelelő mennyiséget és van, hogy annyira megnyomom, hogy túl sok szánkázik ki a nyíláson. Viszont szépen lehet vele dolgozni, könnyen el lehet oszlatni egységesen az ajkunkon a szájfényt. A maga 8 ml-ével nem tűnik kevésnek, de soknak sem mondanám, nálam picit gyorsabban fogy, mint az átlag. Az állaga nagyon folyós és sajnos hosszabb távon azt vettem észre, hogy maga a szájfény színes és színtelen komponenseire válik szét. Egy erősebb összerázással szerencsére ez orvosolható. Az illata eleinte valóban nagyon édes és sütis-gyümölcsös volt, teljesen oda voltam érte, mostanában viszont ez is mintha átcsapott volna valami kellemetlenebb szagba. Egyébként nem olyan vészes és szerencsére csak felkenéskor érződik. Szájra valónál nehéz tartósságról nyilatkozni, hiszen ember függő is, mennyit nyalogatja a száját :) de semmiképp nem mondanám hosszú életűnek. Viszont az a legjobb benne, hogy akár száraz ajkakra is fel lehet vinni, szépen elfedi az esetleg (minimálisan) kirepedezett ajkakat.


Kézfejen elég pigmentálnak tűnik, azonban az ajkakat éppen, hogy színezi, inkább csak fényt ad nekik. Összességében a maga kis 350ft-os árát éri ez a szájfény, nagyon aranyos ötlet volt, az ízesítések cukik, de semmiképp nem mondanám professzionálisnak a megoldást. Ennek ellenére én szívesen elkenegetem, hiszen nem igényel túl nagy precizitást és néha jól esik csak ennyit viselni. Bár úgy érzem, inkább a fiatal, tizenéves korosztályt célozhatták meg vele.

Nektek megvan valamelyik íz/árnyalat?

You May Also Like

3 megjegyzés

  1. Nekem a berry cupcake és az apple pie van meg :)

    VálaszTörlés
  2. Én a mint dropot szeretném beszerezni, ennyi pénzért mindenképp megéri :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól néznek ki, az biztos, bár szerintem is ez egy ilyen tinimagazinhoz való ajándék lehetne. :D Persze néha jó csak ennyit viselni. :)

    VálaszTörlés