Wish for beauty
Beauty & lifestyle blog

 

7/23/2017

Yves Rocher Tusfürdő koncentrátumok

Júniusban megérkezett az Yves Rocher legújabb innovációja, a környezettudatos szemléletben megalkotott, három illatban kapható tusfürdő koncentrátum, mely úttörőnek számít a szépségápolási termékek körében. Az új tusfürdő koncentrátum összetételét olyan intenzívre készítették, hogy elviekben egy cseppje elegendő a zuhanyzáshoz, ami a cseppmentes kupak kialakításnak köszönhetően könnyen adagolható (egy csepp=egy nyomás). A 100 ml-es kiszerelésű flakon akár 40 használatra is elegendő, ami a Plaisirs Nature család klasszikus 400 ml-es hab- és tusfürdőivel egyezik meg.


'100%-ban növényi eredetű lemosó bázisával, 97%-ban természetes eredetű alapanyag-tartalmával, jótékony növényi illatanyagával és teljesen innovatív, konzerválószer-mentes formulájával az új tusfürdő koncentrátum átalakítja a zuhanyzás élményét.'

Ha már az eredeti verzióhoz hasonlítom, maga a flakon kialakítása tulajdonképpen megegyezik, csak értelemszerűen ez kisebb és keskenyebb. Azonban összetételében más: az újdonság 50%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz a 400 ml-es, originál tusfürdőéhez képest, ami jól prezentálja, hogy az Yves Rocher mindig a környezettudatosságra törekszik. A tusfürdők állagán valóban érezni, hogy koncentráltabb: sűrűbb, sokkal gélesebb. Az egy cseppet azért én megcáfolnám, habár kettő már elegendő lehet egész testre, én körülbelül 3-4 cseppet szoktam elhasználni egy-egy zuhanyzás alkalmával a kiváló habzás érdekében. Viszont így is rendkívül gazdaságos és sokáig elegendő egy flakon, szerintem a 40 zuhanyzás még így is bőven kijön.


A környezetbarát tusfürdő koncentrátum három illatban kapható: a már jól ismert bourbon vanília, mangó-koriander és olíva-keserűnarancs illatkombinációkban lehet hozzájutni. Nekem egyértelműen a mangó-koriander páros a kedvencem, igazán gyümölcsös, nyárra tökéletes darab. Az olíva-keserűnarancs egy uniszex, visszafogottabb illat, ami pont emiatt, továbbá a kis kiszerelése, de koncentráltsága miatt tökéletes választás volt a repülős nyaraláshoz - kis helyen elfér, akár kézipoggyászba is tehető, valamint kedvesünk is nagy valószínűséggel használni fogja.

Ti kipróbáltátok már az új tusfürdő koncentrátumok valamelyikét?

7/16/2017

Mini Sephora haul Milánóból

Nyaralások alkalmával igencsak szeret az ember valamit elhozni, ami az adott helyre emlékezteti. Nálam a maradandó szuvenír fogalmát egy képeslap bőven kielégíti, nem tartok igényt se hűtőmágnesre, se bögrére, se semmi hasonló tárgyra, amire az évek múltán csak kacatként tudnék tekinteni. Egy szép képeslap helytakarékos és igényes megoldás lehet, bár néha erre is rá tudok görcsölni, hogy megtaláljam a megfelelőt :)


Beauty blogger lévén azonban kellett valami szépségápolási termék, amit magammal hozhatok 'emlékként', amit itthon nem tudnék megvenni és Milánó jut róla eszembe. Természetesen az ésszerűség határain belül akartam maradni, csak semmi felesleges. Mikor megláttam a Sephorában a Kat von D állványon a folyékony matt ajakrúzsokat, azonnal eldőlt: egy viszonylag nem feltűnő darabnak muszáj hazajönnie velem! Nem is olyan hosszas gondolkozás után a Everlasting Liquid Lipstick Lolita árnyalata (€19.90) mellett döntöttem. Kicsit sajnálom, hogy ajakceruzát nem kerestem/találtam hozzá, mert mindenképp igényli, így ezt a hiányt még itthon mindenképp pótolnom kell.

Ha már repülővel mentünk, egy utazós műanyag flakon szettet is kinéztem, végül mégis egy Sephora tégelyes ajakvaj (€7) került - mondhatni spontán - a kosaramba. A vásárlás mellé egyébként járt egy Mugler Alien EDP minta is, ami egész kellemes, de első szaglásra nem az én illatom.

Ti mit szoktatok szuvenírként elhozni magatokkal, ha külföldön jártok?